Location,TX 75035,USA
+380997888430
vashchenkom19@gmail.com

Як підготувати стіну

ХУДОЖЕСТВЕННОЕ ОФОРМЛЕНИЕ ИНТЕРЬЕРА И ЭКСТЕРЬЕРА

Як підготувати стіну

Підготувати стіну під живопис або аерографію необхідно дуже якісно, оскільки від цього залежить довговічність розпису. Якщо стіна підготовлена погано, то малюнок згодом може потріскатися разом зі штукатуркою або шпаклівкою, відшаровуватись, обсипатися або поміняти колір.

Підготовка нової стіни, як під фарбування:

Основне завдання, це вирівняти стіну. Зазвичай це відбувається у два етапи. Перший видалити великі нерівності за допомогою нанесення на стіну одного або декількох шарів штукатурки. Другий – довести всю поверхню стіни до ідеальної площини, використовуючи фінішну шпаклівку. Після висихання всю вирівняну стіну необхідно прошкурити, а пил, що утворився, прибрати. Далі, що залишається зробити з вирівняною стіною для її остаточної підготовки до розпису – це прогрунтувати всю поверхню акриловим ґрунтом. Ґрунтовка дає міцний захисний шар, запобігає обсипанню поверхні, зміцнює її. Забезпечує відмінний зв’язок фарби зі стіною. Знову ж таки, для сухих і вологих приміщень використовуються різні ґрунтовки.

Потім фарбуємо базою, акрилова інтер’єрна або водоемульсійна – це і є підкладка під розпис. Колір підкладки залежить від вибраного малюнка.

Розпис не на нових стінах, якщо приміщення житлове:

Підготовка поверхні стіни починається з її очищення від старої фарби, штукатурки, що слабо тримається, від пилу, масляних (жирних) плям, побілки, старих шпалер та іншого. Також необхідно виявити всі тріщини стіни та вирівняти її. Далі будівельний ґрунт під перефарбування базою (основний колір стіни).

Для вологих приміщень використовуються суворо вологостійкі матеріали!

Також можливий розпис за флізеліновими і паперовими шпалерами.